Skip to main content

Cruise

Felison  Cruise Terminal
Cruiseboulevard 10
1976 EB IJmuiden

Uw vertrek met de auto

Vanaf de A9 neemt u de afslag IJmuiden / Beverwijk (A22). Volg de borden IJmuiden en sla linksaf bij de verkeerslichten. Volg vanaf het Pontplein (veerboot naar Velsen-Noord / Beverwijk) de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (aan uw rechterhand). Hier staan borden naar Newcastle aangeven. Neem de afslag De Geul, onder het viaduct door.

U komt dan uit op de Dokweg. Volg de Dokweg en ga op de twee rotondes rechtdoor. U komt nu uit op de Kromhoutstraat. Volg de Kromhoutstraat en neem de eerste afslag rechts (Strandweg). De Strandweg gaat uiteindelijk over in de Zeehavenweg. Na een ongeveer 500 meter vindt u de Felison Cruise Terminal aan uw rechterhand.

Plan uw route met Google Maps

Uw vertrek met het openbaar vervoer

De Felison Cruise Terminal is bereikbaar met buslijn 382 richting IJmuiden aan Zee van Connexxion. U kunt vanaf station Amsterdam Sloterdijk rechtstreeks naar de bushalte IJmuiden aan Zee (aan de Badweg).

Vanaf de bushalte loopt u in 5 minuten naar de Felison Cruise Terminal. Komt u vanaf Beverwijk of Haarlem, neem dan lijn 74 of 385 en stap over op halte Dennekoplaan. .

Plan uw route met het openbaar vervoer

U reist per taxi

Vanaf station Beverwijk of station Driehuis ongeveer vijftien minuten.

Bel een taxi

Lang parkeren

Parkeren bij de terminal is geen enkel probleem. Onze terminals voorzien van ruime parkeerterreinen, waar u zowel voor korte als voor lange tijd kunt parkeren, veilig en tegen een scherp tarief. U kunt via deze website uw parkeerplaats eenvoudig reserveren.

Reserveer een parkeerplaats