Skip to main content

Cruise

Felison  Cruise Terminal
Cruiseboulevard 10
1976 EB IJmuiden

Uw vertrek met de auto

Neem de A9 en neem de afslag IJmuiden / Beverwijk (A22). Volg de borden IJmuiden en sla linksaf bij de verkeerslichten. Volg vanaf het Pontplein (veerboot naar Velsen Noord/Beverwijk) de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (aan uw rechterhand). U vervolgt uw weg langs de Kanaaldijk onder het viaduct door (De Geul). U komt dan uit op de Dokweg.

Volg de Dokweg en ga over de twee rotondes rechtdoor. U komt nu uit op de Kromhoutstraat. Op de Kromhoutstraat neemt u de eerste afslag rechts (Volg het bord IJmond Haven). De Strandweg gaat uiteindelijk over in de Zeehavenweg. Na een ongeveer 500 meter vindt u de Felison Cruise Terminal aan uw rechterhand.

Plan uw route met Google Maps

Uw vertrek met het openbaar vervoer

De Felison Cruise Terminal is bereikbaar met R-net buslijn 382, van Connexxion, richting IJmuiden aan Zee. De buslijn vertrekt vanaf Amsterdam Station Sloterdijk. Vanaf de bushalte ‘Badweg’ is het ongeveer 200 meter lopen naar het terminal terrein.

De Felison Cruise Terminal is ook bereikbaar met R-net buslijn 385, van Connexxion, richting IJmuiden aan Zee. De buslijn vertrekt vanaf Haarlem Station. Vanaf de bushalte ‘Badweg’ is het ongeveer 200 meter lopen naar het terminal terrein.

Plan uw route met het openbaar vervoer

U reist per taxi

Vanaf station Beverwijk of station Driehuis ongeveer vijftien minuten.

Bel een taxi

Lang parkeren

Parkeren bij de terminal is geen enkel probleem. Onze terminals voorzien van ruime parkeerterreinen, waar u zowel voor korte als voor lange tijd kunt parkeren, veilig en tegen een scherp tarief. U kunt via deze website uw parkeerplaats eenvoudig reserveren.

Reserveer een parkeerplaats