Skip to main content

DFDS Ferry

Felison Terminal
Sluisplein 55, 1975 AG IJmuiden
GPS-coördinaten: N 52° 27′ 48.2″ E 4° 35′ 10.2″

Uw vertrek met de auto

Neem de A9 en neem afslag IJmuiden/Beverwijk (A22). Volg de borden IJmuiden en sla linksaf bij de verkeerslichten. Volg vanaf het Pontplein de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (aan uw rechterhand).

Neem afslag De Geul, onder het viaduct door. Volg de Dokweg en ga bij de rotonde naar rechts (bij het Shellstation). Volg de Halkade. Deze weg komt uit bij de haven in IJmuiden. De Felison Terminal is het hoge gebouw aan het water.

Plan uw route met Google Maps

Uw vertrek met het openbaar vervoer

In samenwerking met Brouwer’s Tours onderhoudt DFDS Seaways een eigen busverbinding tussen Amsterdan en de haven van IJmuiden.

Dagelijks vertrekken er bussen tussen 15:00 en 16:00 uur vanaf de halteplaats: tegenover het Centraal Station direct vóór Hotel Victoria, hoek Prins Hendrikkade/Damrak. Bustickets zijn van te voren tegen een gereduceerd tarief te reserveren van 8 euro per enkele reis. In de bus is de prijs per enkele reis 10 euro. U wordt afgezet bij de Felison Terminal, waar u kunt inchecken.

U kunt ook met Connexxion lijn 74 vanaf station Beverwijk naar de Felison Terminal. U stapt dan uit bij de halte Oranjestraat. Vervolgens is het nog ongeveer 5 tot 10 minuten lopen naar de terminal.

Plan uw route met het openbaar vervoer

U reist per taxi

U kunt een taxi bestellen vanaf de haven. Per taxi naar centraal Amsterdam vanaf de haven kost ongeveer €80,- per enkele reis.

Bel Taxi van der Valk

Bel Taxi Marcus